fbpx

Regelmatig vraagt iemand het gratis E-book “Werknemers met financiële problemen” aan op de website. Meestal bel ik daar naar een tijdje achteraan. Was het duidelijk? Heb je nog vragen? Heb je er wat aan? Enzovoorts.

Ik wil vooral waarde leveren, mensen informeren over alles wat je moet weten over werknemers met financiële problemen.

Ik kan wel denken dat de 99 punten die je moet weten over werknemers met financiële problemen die ik op papier heb gezet ook waarde vol zijn, maar is dat ook zo? Daarom bel ik altijd even.

Gelukkig krijg ik altijd goede respons.
“Dit zijn precies de dingen die ik moet weten. Ik heb nu veel meer handvatten om mensen met financiële problemen te begrijpen en begeleiden. Ik heb het E-book ook gelijk met mijn collega’s gedeeld en ook buiten het bedrijf heb ik hem meermaals doorgestuurd.”

“Ik vond het een heel goed en informatief boek. Er staan veel dingen in die op zich logisch zijn, maar wat ik mij nooit zo gerealiseerd heb. Ik heb veel meer begrip gekregen voor mensen met financiële problemen in het algemeen.”

“Mijn mening was altijd dat financiële problemen een privé zaak was. Na het lezen van dit boek denk ik er toch anders over. Wat komt er veel op je af als je financiële problemen hebt. Hulp is dan echt geen overbodige luxe.”

Dat geeft een goed gevoel, dat het doel wat ik wil bereiken ook lukt. Kennis is macht, ook in dit geval.

Het E-book is nog steeds gratis te downloaden op de website hier. Of lees de blogs hier.
Doe er je voordeel mee.
Delen met anderen mag natuurlijk ook. Graag zelfs.

Samen kunnen we Nederlanders helpen weer financiële rust te krijgen.

Want iedereen verdient financiële rust.