fbpx

Ander over...

Ik zag het compleet niet meer zitten en heb me ziek gemeld. Toen heeft mijn werkgever Monica ingeschakeld. Al na het eerste gesprek voelde ik me stukken beter. Ze zag mogelijkheden in plaats van onmogelijkheden en hielp on hoe we de zaken weer op de rit konden krijgen. Ze heeft ook hulp van de voedselbank aangevraagd. We zijn er nog lang niet, maar ik zie het wel weer positief in.
Anoniem

Gezin met 3 kinderen, Warfstermolen

Ik werkte me een slag in de rondte om alle rekeningen te betalen, maar de deurwaarders en rekeningen bleven maar komen. Toen werd er ook nog beslag gelegd op mijn inkomen en toeslagen en werd ik over twee weken mijn huis uit gezet. Ik wist niet meer wat ik moest doen. Mijn werkgever heeft toen Monica ingeschakeld. Die heeft huisuitzetting voorkomen en overzicht in alle schulden en inkomsten en uitgaven gebracht. Eerst dachten we dat ik de schuldsanering in moest, maar samen hebben we het zo georganiseerd dat dat niet nodig is. Ik ga nu weer met plezier aan het werk omdat het leuk is. Niet omdat ik moet omdat ik geld nodig heb om mijn rekeningen te betalen.
Anoniem

Alleenstaande moeder 2 dochters, Groningen

We hadden dreigende financiële problemen. Elke maand was er een tekort en we hadden ook al schulden. We kwamen er samen niet uit. Elk gesprek over geld eindigde in een ruzie. Monica heeft ons eerst geholpen met besparen op de vaste lasten en ons daarna een half jaar gecoacht op de variabele lasten. Het was heel fijn met iemand te kunnen praten die ons allebei begreep en met handige tips aan kwam om onze financiën in te richten. En die ons er op wees dat we keuzes moesten maken. We hebben nu geen maandelijks tekort meer en een plan hoe we de schuld in de komende 2 jaar gaan aflossen. Dat voelt goed.
Anoniem

Gezin met 1 kind, Groningen

Ik liep al enige tijd bij de Kredietbank, maar er zat geen vooruitgang in. De schulden liepen alleen maar op en ik kreeg nog steeds regelmatig deurwaarders aan de deur. Monica legde mij uit hoe zo’n aanvraag bij de Kredietbank verloopt. Dat stelde mij gerust. Ze ging ook mee naar de gesprekken bij de Kredietbank. Daar was ze een soort tolk tussen de medewerker van de kredietbank en mij. Ik mocht haar ook altijd bellen met vragen. Nu zit ik in de schuldsanering en weet ik dat het straks goed komt. Dat geeft mij rust.
Anoniem

Alleenstaande moeder met 1 kind, Hoogezand

Mijn bejaarde moeder kwam plotseling in het ziekenhuis te liggen en we vreesden voor haar leven. Ondertussen vond ik bij haar thuis, ze woonde nog op zichzelf, allerlei aanmaningen en brieven van deurwaarders. Dat verdiende dringend aandacht, maar ik wilde liever bij mijn moeder in het ziekenhuis zijn. Toen het ik Monica ingeschakeld. Zij heeft inzicht gecreëerd. Er bleken behoorlijk wat schulden te zijn, hiervoor heeft Monica een afbetalingsschema opgesteld en afspraken gemaakt met de schuldeisers. Ook heeft zij tijdelijk de financiën over genomen. Ik hoefde hier niet naar om te kijken en kon mij richten op mijn moeder, die gelukkig weer beter werd. Nu het weer goed gaat met mijn moeder heb ik de financiën weer over genomen. Door de jaarbegroting heb ik nu altijd inzicht. De schulden zijn bijna afgelost en mijn moeder kan nog genieten van het laatste deel van haar leven.
Anoniem

Vrouw 55 jaar, Groningen

Op zich hadden wij niet echt financiële problemen, maar we konden toch nooit echt sparen omdat het geld van onze rekening leek te vliegen. Inzicht waar het heen ging hadden we niet echt. Monica ten Hoove-Helbig heeft ons op een professionele, behulpzame en vriendelijke manier geholpen. Ze gaf ons duidelijk advies, hielp ons zonder enig vooroordeel en stond open voor onze mening. Wij kunnen dit jaar een besparing van €1.000 op de vaste lasten tegemoet zien en besparen nog eens €2.000 op de variabele lasten!
Anoniem

Gezin met 2 kind, Groningen

neem contact op

13 + 4 =

neem contact op

12 + 10 =