fbpx

een e-training:

Wat is een e-training?

Een E-training is een online training. Deze kan de deelnemer in zijn eigen tempo, in zijn eigen huis op zijn eigen manier volgen. Cijfers & Centen is de enige die deze laagdrempelige manier van trainen op het gebied van financiën aanbied. Daarnaast is er veel aandacht voor mindset. Deze bepaald namelijk je gedrag en je gedrag beïnvloed je financiële situatie. Alleen door de oorzaak aan te pakken behaal je langdurig resultaat.

Hoe werkt een e-training?

De deelnemer meld zich aan en krijgt persoonlijke inlogcodes. Gedurende de training krijgt de deelnemer elke dag email met de link naar die dag. Zo wordt hij elke dag herinnert aan zijn deelname. Hij kan wel terugkijken maar niet vooruit. Er is een besloten Facebook groep waarin de deelnemers elkaar kunnen ondersteunen, motiveren en successen kunnen delen. Na afloop van de training blijft de informatie nog 2 maanden beschikbaar.

overzicht e-trainingen

Financieel in Balans

Balans

De deelnemer leert niet alleen de geheimen van een stressvrije financiële levensstijl, maar ook hoe ze grip op hun geld kunt krijgen, hoe ze geld kunt overhouden en hoe ze kunnen voorkomen dat ze bang zijn voor onverwachte rekeningen.

De financiën in balans krijgen.

De training bestaat uit:

N

Budget opstellen

Ook voor de leuke dingen is aandacht. Hoe stel je ook daar een budget voor op, zodat je niet alles hoeft op te offeren.
N

Schulden in kaart

Breng je schulden in kaart en praktische handreikingen om van je schulden af te komen. Zodat het niet meer als een molensteen om je nek hangt.
N

Focus

Wat zijn jouw dromen voor de toekomst? Wat wil je bereiken in je leven? En vooral kijken naar de mogelijkheden om ze waar te maken.
N

Verandering

Zo ineens kan je financiële sitautie veranderen. Hoe kun je moeiteloos van koers wijzigen en anticiperen op veranderingen.
N

Geld Mindset

Hoe denk je over geld en helpt je dat of juist niet?
N

Besparen

Hoe zorg je ervoor dat je minder geld kwijt bent aan vaste lasten en boodschappen?
N

Sparen

Waarom is sparen zo belangrijk en hoe doet je dit?
N

Geld managen

Hoe manage je je geld zodat je altijd inzicht en overzicht hebt?

neem contact op

10 + 9 =

neem contact op

13 + 9 =