fbpx

een e-training:

Wat is een e-training?

Een E-training is een online training. Deze kan de deelnemer in zijn eigen tempo, anoniem, in zijn eigen huis op zijn eigen manier volgen. Cijfers & Centen was de eerste die deze laagdrempelige manier van trainen op het gebied van financiën aanbied. De trainingen zijn praktisch maar er is ook veel aandacht voor mindset. Deze bepaald namelijk je gedrag en je gedrag beïnvloed je financiële situatie. Alleen door de oorzaak aan te pakken behaal je langdurig resultaat. E-trainingen zijn preventief of als nazorg in te zetten. 

Hoe werkt een e-training?

De deelnemer meld zich aan en krijgt persoonlijke inlogcodes. De deelnemer volgt de lessen op zijn eigen tempo. Gedurende de training krijgt de deelnemer  emails. Zo wordt hij regelmatig herinnert aan zijn deelname. Na afloop van de training blijft de informatie nog een aantal maanden beschikbaar.

overzicht e-trainingen

Financieel in Balans

In 30 dagen leert de deelnemer niet alleen de geheimen van een stressvrije financiële levensstijl, maar ook hoe ze grip op  geld kunt krijgen, hoe ze geld kunnen overhouden en hoe ze de stress onverwachte rekeningen kunnen voorkomen.

Deelnemers geven deze training gemiddeld een 8. Ze geven aan weer rust te hebben over hun financiën.

Eerste Hulp bij Betalingsproblemen

Deze training is er voor iedereen die één of meer betalingsregelingen heeft of heeft gehad of die het lastig vindt om rond te komen. De deelnemer leert in 8 stappen grip op zijn geld krijgen. De training is praktisch en de opdrachten zijn makkelijk toe te passen.

De trainingen bestaan uit:

N

Budget opstellen

Ook voor de leuke dingen is aandacht. Hoe stel je ook daar een budget voor op, zodat je niet alles hoeft op te offeren.
N

Schulden in kaart

Breng je schulden in kaart en praktische handreikingen om van je schulden af te komen. Zodat het niet meer als een molensteen om je nek hangt.
N

Focus

Wat zijn jouw dromen voor de toekomst? Wat wil je bereiken in je leven? En vooral kijken naar de mogelijkheden om ze waar te maken.
N

Verandering

Zo ineens kan je financiële sitautie veranderen. Hoe kun je moeiteloos van koers wijzigen en anticiperen op veranderingen.
N

Geld Mindset

Hoe denk je over geld en helpt je dat of juist niet?
N

Besparen

Hoe zorg je ervoor dat je minder geld kwijt bent aan vaste lasten en boodschappen?
N

Sparen

Waarom is sparen zo belangrijk en hoe doet je dit?
N

Geld managen

Hoe manage je je geld zodat je altijd inzicht en overzicht hebt?

neem contact op

2 + 6 =