fbpx

Geld & grip

Alles over omgaan met geld

Wil jij...

Grip op je Geld

Geld voor Leuke Dingen

Financiële Rust

Denk jij vaak...

NEE! Niet weer een rekening

Ik kom nooit uit de schulden

Sparen lukt me echt niet

Ik heb te weinig geld

Dan is Geld en Grip voor jou

Dit vonden eerdere deelnemers

Een zeer nuttige training die een echte eye opener is. Ik ben me nu veel bewuster van geldzaken. Goede trainer die heel open en eerlijk was.

Piet Vaartjes

De training heeft mij veel inzichten gegeven, zodat ik straks na de schuldsanering schuldenvrij en zonder geldzorgen verder kan gaan. Ik zou iedereen deze training adviseren. Geld is toch een terugkerend iets, je hebt het nodig en het is fijn om “zorgeloos” te kunnen leven.

Margriet

De training heeft mij veel inzicht gegeven in mijn eigen mindset over geld. Deze mindset levert mij veel stress op. Het is heel fijn om tools en tips aangereikt te krijgen zodat ik daar zelf verandering ik aan kan brengen.

Anoniem

De training heeft bij mij een proces op gang gebracht van angst/schaamte betreft financiën naar de kracht/rust voelen die overzicht brengt.  Ik vond de wijze waarop jij de cursus gaf, erg respectvol. Dit gaf mij de ruimte om naar mijzelf/financiën te kijken. Ik schaamde mij dat ik het overzicht kwijt was geraakt, was soms totaal in paniek. Jij hebt laten zien/voelen hoeveel power het geeft dit overzicht weer terug te pakken.

Anoniem

De training is een luchtige manier om het met een groep over geld te hebben. Ik ben me nu bewuster van geld. Ben heel blij dat ik meegedaan heb en ik kan het iedereen aanraden.

Jetze van Vliet

De training is voor iedereen die open staat om iets te leren over geld en vooral over hoe je tegen geld aan kijkt. Ze brengt het op een leuke en luchtige manier en creëert een omgeving waarbij iedereen zijn verhaal durft te delen.

Anoniem

Geld en grip is...

...een training waarin je leert hoe je aan het einde van de maand geld overhoudt. In 7 bijeenkomsten van 3 uur leer je van alles over geld en omgaan met geld. We gaan het hebben over:

  • budgetteren
  • besparen
  • schulden
  • sparen
  • En nog veel meer

De training is praktisch en actief. Je kunt o.a. een bespaar challenge en geldspel verwachten (Zie HIER het gehele programma). Tijdens de training hoef je niets over je persoonlijke situatie te vertellen, wanneer je dat niet prettig vind.

 

Deelname aan Geld & Grip is geheel gratis!

 

Wanneer

De nieuwe trainingen starten half september

 

 

TIJD EN LOCATIE

Maandagochtend (9-12 uur) 
Woensdagochtend (9-12 uur)
Donderdagavond (19.30-22 uur)

 

 

Woonachtig in 

de gemeente Groningen

 

Beperkt deelname uit andere plaatsen mogelijk

 

u

CONTACT

Bij twijfel over deelname of vragen neem contact op
Bel/app naar 06 389 00 729
Mail naar info@cijfersencenten.nl

Over mij

Ik ben Monica Helbig, 39 jaar en alleenstaande moeder van een zoon van 7 jaar. Ik woon in Groningen. Na jarenlang bij een bank gewerkt te hebben, heb ik besloten mij volledig te gaan richten op mensen helpen met hun financiën. Ik ben sinds 2015 gecertificeerd budgetcoach.

Mijn missie is om te zorgen dat alle Nederlanders financiële rust ervaren, bewust met hun geld omgaan en hun dromen waarmaken.

Ik geloof dat mensen veel meer uit het leven kunnen halen als ze op een andere manier naar geld kijken en op een andere manier met geld omgaan.  Mensen laten zich door hun financiële situatie tegen houden om hun dromen waar te maken.

Lees meer

neem contact op

5 + 12 =

neem contact op

8 + 5 =