fbpx

WORKSHOP
Geldmindset & geldgewoonten

iedereen verdient financiële rust. Help jij mee dit doel te bereiken?

Geldmindset is dé sleutel in het financiële gedrag van mensen. Het is ook één van de oorzaken van generatiearmoede. In deze workshop leren de deelnemers meer over wat geldmindset is, hoe een geldmindset ontstaat, welke invloed dit heeft op het gedrag van mensen en hoe hiermee om te gaan. Ook de mindset van de deelnemers zelf speelt een grote rol in de interactie met hun klanten. Uiteraard besteden we ook aandacht aan hoe een geldmindset veranderd kan worden.

Geldgewoonten komen voort uit de geldmindset. Door bepaald gedrag met betrekking tot geld krijg je een bepaald resultaat. Het gedrag in kleine stappen aanpassen leiden tot een ander (positief) resultaat. Dit is makkelijk toepasbaar op veel vlakken.

na het volgen van de workshop ben jij in staat om

  • Het effect van de overtuigingen van de klant herkennen
  • Het effect van je eigen overtuigingen herkennen
  • Meer begrip voor het gedrag van de klant
  • Op een dieper niveau in gesprek gaan met de klant
  • Coachen op specifiek gedrag

De workshop is interactief en er is veel ruimte om met elkaar in gesprek te gaan

 

voor wie is deze workshop?

Voor een ieder die werkzaam is in het sociaal domein en werkt in de preventie, vroegsignalering, schuldhulpverlening of nazorg daarvan.
Dit kan zijn als zelfstandige als in loondienst.

Bijvoorbeeld
* Budgetcoaches
* Budgettrainers
* Schuldhulpverleners
* Bewindvoerders
* Sociale Dienst van de gemeente

reviews

“Het is naar mijn mening goed om mensen bewust te laten worden over geld. Andersom net zo, ik ervaar het als lastig soms om het onderwerp ‘geld’ of ‘financiën’ aan te halen of erop door te vragen.”

“Deze training is erg interessant. Monica is een prettig persoon om naar te luisteren en heeft goede informatie gegeven. Er was veel ruimte om met elkaar in gesprek te gaan.”

Over de trainer

Ik ben Monica Helbig, 40 jaar en alleenstaande moeder van een zoon van 8. Ik ben opgegroeid met weinig geld en jarenlang heeft dat mijn leven bepaald. Eerst vanwege het tekort aan geld, later omdat ik geld te belangrijk had gemaakt. Dat leverde me voor mijn 30e een burnout op. Na de geboorte van mijn zoon gooide ik het roer om en startte ik mijn eigen bedrijf met als missie Nederlanders financiële rust te geven. Ik ontwikkel mijn eigen methodes om mensen meer grip op hun geld te geven.

Praktische informatie en kosten

De investering is € 799,-, inclusief lesmateriaal, exclusief btw en eventuele reiskosten en locatiekosten

De workshop duurt 3 tot 3,5 uur en kan zowel fysiek als online gegeven worden. Fysiek heeft wel de voorkeur.

Minimaal/maximaal 8-10 deelnemers

De datum en locatie worden in overleg bepaald

 

meer weten?

Wil je meer weten neem dan vrijblijvend contact op. Je kunt bellen naar 06 389 00 729 of mailen naar info@cijfersencenten.nl