fbpx

Geld & Grip

De Geld & Grip® methode: De methode die wél werkt.

Bij Geld & Grip® ontdekten we dat de huidige aanpak, vaak gebaseerd op kennisoverdracht, niet werkt. Vanuit de praktijk en met ervaringsdeskundigen ontwikkelden we de methode die wel werkt.
Met de Geld & Grip® methode leren deelnemers grip te krijgen op hun geld. Door praktische zaken zoals het creëren van inzicht en budgetteren, door te kijken naar gedrag, maar we gaan nog dieper, door te kijken naar de oorzaak van dat gedrag. We plakken geen pleisters, maar pakken de oorzaak van het probleem aan. 

De training is onafhankelijk onderzocht door de Hogeschool van Amsterdam en effectief bevonden.

 

Workshop Geldmindset & Geldgewoonten

Met een groep aan de slag

We bieden workshops Geldmindset en Geldgewoonten aan voor professionals.

Geldmindset is dé sleutel in het financiële gedrag van mensen. Het is ook één van de oorzaken van generatiearmoede. In deze workshop leren de deelnemers meer over wat geldmindset is, hoe een geldmindset ontstaat, welke invloed dit heeft op het gedrag van mensen en hoe hiermee om te gaan. Ook de mindset van de deelnemers zelf speelt een grote rol in de interactie met hun klanten. Uiteraard besteden we ook aandacht aan hoe een geldmindset veranderd kan worden.

Geldgewoonten komen voort uit de geldmindset. Door bepaald gedrag met betrekking tot geld krijg je een bepaald resultaat. Het gedrag in kleine stappen aanpassen leiden tot een ander (positief) resultaat. Dit is makkelijk toepasbaar op veel vlakken.

Van Uitkering naar Werk®

Van Uitkering naar Werk®

Wanneer iemand vanuit een uitkering aan het werk gaat veranderd er financieel veel. Goede informatie en ondersteuning bij deze overgang is van cruciaal belang.

neem contact op

14 + 12 =

neem contact op

6 + 12 =